Cea mai importanta etapa in transformarea zambetului este , categoric, planul de tratament. Asa cum mersul la sala fara supravegherea unui instructor nu aduce rezultatul mult dorit, repararea haotica a danturii fara a sti exact etapele de parcurs sau, mai rau, sarind anumite etape, se poate solda cu un esec.

De multe ori pacientul trebuie sa consulte multi specialisti: ortodontul, chirurgul, parodontologul, endodontul, dentistul specialist in estetica dentara , astfel incat nici nu incepe bine lucrarea si deja a lasat nici sute bune… Unde mai pui daca ne trebuie si a doua parere… 😦

O etapa aproape obligatorie pentru un rezultat ideal este tratamentul ortodontic.

Corectarea pozitiei dintilor, a axelor lor, a marginilor gingivale, corectarea inghesuirilor, rotatiilor, obtinerea spatiului suficient pentru inserarea implanturilor si multe alte obiective sunt premergatoare oricarui tratament de amploare.

Ce e de facut in cazul vostru? Ce presupune purtarea unui aparat dentar? Care sunt restrictiile? Ce tipuri de aparate exista?

La aceste intrebari va raspundem in cadrul unei Consultatii Gratuite in luna August! (Va puteti programa AICI)

Si ca sa fiti inspirati, am gasit poze ale celebritatilor care nu au fost scutite de mersul la dentist! Watch and learn 🙂