Am gasit pe un forum „sfaturi” despre cum sa-ti alegi medicul stomatolog.

Cu unele lucruri am fost de acord….si, in orice caz, mi-a atras atentia…

„Sunt din ce in ce mai multe cabinete cu consultatie gratuita. De ce? Pentru ca ei stiu ca daca va duceti acolo, veti ramane. Nu trebuie sa va bage o taxa ca sa va inhate de la prima sedinta, ca poate nu mai veniti. Mergeti la cateva, vedeti unde vi se explica mai pe inteles, unde va place mediul mai mult, unde va simtiti mai in siguranta.
Asa cum va trateaza pe dvs (va grabeste in discutie, nu va asculta, e superficial), asa va trateaza si dintele (in graba si superficial)

Cu sterilizarea nu e problema nicaieri in bucuresti. Nimeni nu risca sa-si piarda licenta la un control al sanepidului pentru cateva mii de lei cat costa consumul autoclavului, si pufurile pe scaun. Apropo, pufurile sunt foarte foarte eficiente, sa nu mai existe dubii. Un puf omoara pe o raza de 20 cm in 30 secunde – 1 minut (depinde de virus), orice virus cunoscut astazi. De bacterii nici nu vorbim, ele mor primele. E testat pe bune. Aici nu vorbim de spirt, ci de solutii tip Zeta. Si daca vreti sa va infectati, e foarte greu prin mersul la dentist. Prin relatii extraconjugale insa, e mult mai usor. Stati linistiti in legatura cu chestia asta, sa va iasa din cap. E 2010.

Cu ce sa ramaneti din toata polologia asta? Cu atat: Mergeti unde va recomanda cunoscuti de varsta voastra. Nu intotdeauna ce i-a placut bunicului (care are alt tip de lucrari) va va placea si voua, dar merita incercat si asa. Nu va mai ghidati dupa reclame, dupa ce va spune X-ulescu pe forum (unde poate foarte bine intra medicul sau un cunoscut de al sau sa-i faca reclama mascata), dupa numarul de emisiuni in care l-ati vazut (toate sunt platite sau sunt facute discounturi pentru tratamente), dupa ce scrie pe site (de multe ori e tradus un text strain sau text extras direct din carti), dupa cati pacienti asteapta (ei pot fi la fel de noi ca dvs), dupa ce varsta are sau cum arata medicul, ci dupa cum va vorbeste, cat de sigur pe el este, cat de mult timp pierde pentru a va explica (conteaza mult sa stiti ce vi se va intampla chiar daca n-ati inteles exact, in detaliu, dar denota faptul ca medicul stie ce se intampla si ce e de facut), in final cat de om e.
Sper sa nu mai dati gres data viitoare.”