In ultimii 3 ani, din totalitatea pacientilor care au inceput un tratament ortodontic 8 din 10 pacienti au optat pentru aparatul invizibil Incognito.

Cand nu e scump Incognito:

Cand ai nevoie de tratament si alegi sa pui deoparte banii pe care altfel ii cheltui pe:

1. Coafor – parul chiar nu trebuie sa arate ca o peruca , iar de vopsit te poate ajuta o prietena sau mama. Blondul e mai pretentios, insa chiar iti doresti si tu sa fii blonda??
Poti economisi cel putin 100 E lunar , fara bacsis
2. Mani, pedi – in nici un film pe care il stiu cea aleasa de El nu are unghii false, protectie sau floricele pe unghii. Chiar extrem de rar unghii rosii…Va rog sa ma contraziceti… dar asta e!
Economisesti cel putin 70 E lunar, fara bacsis 🙂
3. La sala nu prea pot sa-ti cer sa renunti….nu ca n-ai putea alerga si in parc sau sa-ti faci abdomenele acasa….pentru ca poate mergi sa socializezi 😦
Oricum, ai putea economisi 100 E lunar
4. Fumezi??????Nu mult, un pachet la 2 zile? 60E lunar?
Aparatul dentar nu e compatibil cu fumatul, asa ca, sorry, ori una ori alta…
5. Fashion victim? Don’t even mention it!
Keep it simple, girl…..
6. Pentru ei…..e scump la restaurant, dar care femeie nu e mai impresionata cand gatesti pentru ea o pasta delicioasa si platesti pe sticla de vin rosu de 3 ori mai putin decat la restaurant?
7. Tot pentru ei…nu m-ar deranja daca iubitul meu ar purta doar camasi albe, asa tot timpul, si la birou si in club…. Mi se pare de maxim rafinament…..
8. Nu poti sa rezisti si-ti cumperi intruna pantofi????Asta crezi tu ca-i atrage pe ei?
Sau te fac sa uiti de dintii tai strambi?
9. Nu ai banii acum, dar crezi ca-i vei avea peste 5-10 ani cand vor apare problemele? Iti dorim succes…
10. N-a mai fost nevoie sa precizez cat se economiseste, pentru ca deja de la primele 4 puncte se aduna 330E/luna, cat iti trebuie sa investesti in tratamentul cu Incognito.

Pastreaza acelasi stil sanatos timp de 18 luni……cu zambetul tau stralucitor vei eclipsa multe blonde si garantat vei obtine echilibrul mult dorit…gentutele si pantofii vor fie ele accesoriile tale si NU INVERS 🙂